Pronájem prostoru

Kino

 

Sál kina Petrohradská lze mimo program kina(vždy programovaný na 14 dní dopředu) soukromě pronajmout. Svou kapacitou 58 míst je vhodný pro novinářské, pracovní i soukromé projekce, případně tiskové konference. 

Pronájem je možný dle požadavků klienta, v případě rezervace dříve než dojde k programování, je možné vyjít vstříc jakkoliv, v případě rezervace na dny s již daným programem je možný pronájem pouze do 16hodin. 

 

Cena pronájmu je individuální dle požadavků každé poptávky a realizace eventu, natáčení nebo focení.



Bar 

 

Předsálí kina s barem se svou kapacitou 30míst na stání a 15 míst na sezení je vhodný na malé oslavy, soukromé posezení v intimní atmosféře a v nevšední stylizací červeného podtónu. Vstup do kina a i vstupního baru a předsálí se nachází v levé části dvora vedle letního baru.



Letní bar a Dvůr

 

Pronájem dvora je možný ve dvou variantách a to buď větší rezervaci nad 10 účastníků, při které vyžadujeme rezervační poplatek složený předem na baru. Další variantou je kompletní pronájem dvora s přístupem nebo bez přístupu veřejnosti pro vlastní event, natáčení, focení. Kapacita dvora je až 250 lidí na stání a 100 míst na sezení. V obou případech je nutné kontaktovat předem na produkce@petrohradskakolektiv.com

 

V případě soukromých projekcí, koncertů, firemních večírků, natáčení, focení nás prosím kontaktujte na:

 

produkce@petrohradskakolektiv.com

 

tel. +420 603 112 399